Avsnitt 12: Kenneth – Dödsorsak okänd

Lyssna på  Olösta Fall Avsnitt 12 – Kenneth – Dödsorsak okänd


Det är natten mellan onsdagen den 10 november och torsdagen den 11 november år 2010, som ett larm inkommer till SOS. En brand har utbrutit i en källarlokal på Korpgränd 19 i Ängelholm. Grannarna vaknar av brandlukten och det visar sig att det som inte får hända, har hänt. Mitt i brandröken befinner sig nämligen en man. Det är Kenneth Lundström. Han är någons son. Någons pappa. Och trots att det nu gått mer än åtta år sedan branden i källarförrådet i Ängelholm, finns fortfarande inga svar på vad som egentligen hände Kenneth, den där fruktansvärda kvällen i November 2010. Intervju med dottern Ebba.

Vi har intervjuat Keckes dotter Ebba, som berättar om sorgen efter en pappa, om frågorna som aldrig får svar, och om besvikelsen över ett samhälle som inte utreder hennes faders död.

Varning: Olösta Fall är en podcast om försvunna människor och olösta mord och är inte för känsliga lyssnare. I detta avsnitt diskuteras dödsfall, sorg och obduktionsinnehåll.

Musik och Jingle av: Rachel Seow Sosa.

Vill du läsa mer om Ebbas tankar? Besök hennes blogg här.

Jingle: Olösta Fall & avsnittets musik – Rachel Seow Sosa.

Bilder på Kenneth delas med familjens godkännande.

Vill du diskutera veckans avsnitt med andra lyssnare?

Gå med i Olösta Fall – Eftersnack på Facebook.

prenumererapå

Detta avsnitt är det första av Olösta Fall säsong 2 och nästa avsnitt kommer ut den 17 Mars, 2019. Prenumerera på podden i din RadioPlay-app för att inte missa några avsnitt.

Lyssna via Acast: https://play.acast.com/s/olosta-fall

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.